Teamflow Opleidingen

Teamflow Opleidingen

Wil jij als leidinggevende, coach, ondernemer of HR professional teams en organisaties helpen een optimaal samenwerkingsklimaat te creëren? Een klimaat dat wordt gekenmerkt door meer werkplezier, betere prestaties en minder verzuim? Schrijf je dan in voor één van de Teamflow Opleidingen! De Teamflow Opleidingen bieden we zowel via open inschrijvingen als incompany aan.

Meer informatie over Teamflow Opleidingen

Teamflow Traject

Teamflow Traject

Flow Concepts heeft een teamontwikkelingstraject ontwikkeld waarmee de leden van een team naar flow worden begeleid. Dit doen we met inspiratie, monitoring, interventies en exercitie. Dit leidt tot betere teamprestaties, meer creativiteit, positiviteit, en geluk.

Meer informatie over Teamflow Traject

Door het toepassen van het teamflow gedachtegoed stimuleer je zowel de teamproductiviteit als het individueel geluk!
Flow Monitoring

Flow Monitoring

Flow Concepts bezit wetenschappelijk gevalideerde meetinstrumenten waarmee flow op individueel- team- en organisatieniveau kan worden gemeten. Dit in relatie tot andere variabelen als geluk, teamprestaties, werksfeer, werktevredenheid etc. Hieronder een selectie van onze vragenlijsten in het Flow Dashboard. Voor elk team of organisatie maken wij een dashboard op maat waar je realtime het samenwerkingsklimaat kan volgen!

Gecertificeerde Teamflow Coaches van Flow Concepts kunnen een eigen account op het Flow Dashboard afnemen waarmee ze voor hun klanten zelfstandig de (Team)Flow monitors kunnen uitzetten.

Meer informatie over Flow Monitoring

Flow Jams

Flow Jams

Hier vind je al onze workshops terug die teamleden samen flow laten ervaren òf die deelnemers voorbereiden op meer teamflow in het eigen werk.

Meer informatie over Flow Jams

Dr. Jef van den Hout is hier te boeken voor inspirerende Flow Presentaties.

Behoefte aan meer flow in jouw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking