Ad van Iersel

Van Iersel Hofleverancier Geveltechniek

Het Team Flow Model gaf het meest houvast, waanzinnig mooi schema wat hier prominent hangt en waar we veel mee bezig zijn. Het model geeft inzicht in het geheel, het brengt alles bij elkaar en geeft overzicht. Het model is simpel en verhelderend.

Buurtzorg Nederland

Buurtzorg Nederland

Voor Buurtzorg Nederland brachten we in beeld hoe en waarom hun eigen medewerkers fluitend naar het werk gaan.Patrick Villevoye

Logistic Force

De afgelopen jaren hebben we met succes Logistic Force als landelijke speler in de logistieke markt gezet. Toen ik tijdens een presentatie van Jef kennis maakte met zijn Teamflow model zag ik zoveel herkenning, zo hebben we het de afgelopen jaren met elkaar inderdaad voor elkaar. Het Teamflow Model biedt een mooi houvast om nu verder te bouwen.Algemene Vereniging Schoolleiders

Algemene Vereniging Schoolleiders

In samenwerking met de Algemene Vereniging Schoolleiders verzorgen we de Leergang Teamflow voor schoolleiders. Deze leergang is door Flow Concepts ontwikkeld als afgeleide van de reguliere Teamflow Opleiding.

Logo van Fontys Hogescholen
Logo van Rabobank
Logo van ezCompany
Logo van Aldowa
Logo van Technische Universiteit Eindhoven

Op de Technische Universiteit maakt Jef als gastdocent jaarlijks onze master studenten bewust over het belang van flow in ontwerp- of onderzoeksteams.

Logo van Aarhus University

Voor de Master Positieve Psychologie weet Jef jaarlijks onze masterstudenten in zowel Aarhus als Kopenhagen over  teamflow enthousiast te krijgen.

Logo van Winters Bouw & Ontwikkeling

Het teamflow model is een uitstekend hulpmiddel om objectief bespreekbaar te krijgen hoe de onderliggende samenwerking in het team is.

Logo van Dalton School Talentrijk

De inspiratiesessie rondom het thema 'teamflow' tezamen met de percussieworkshop was het ideale starpunt van de fusie, het heeft er echt voor gezorgd dat we vanaf het begin één team zijn geworden.

Logo van Marc Lammers

Jef heeft zich op wetenschappelijke wijze verdiept in het fenomeen teamflow. Zijn enthousiasme, zijn kennis van zaken en zijn indrukwekkende methodiek om flow meetbaar te maken, zorgen niet alleen voor zijn wetenschappelijke promotie, maar ook voor veel inzichten die in mijn boek over flow zijn opgenomen.

Logo van NIP
Logo van De Bossche Vakschool
Logo van Cubiss
Logo van Bevo HC
Logo van Mammoet
Logo van OSR Juridische Opleidingen

De sessies die we met Jef zijn aangegaan hebben echt tot veel positieve verandering geleid. Werken nu veel meer samen, en fysiek hebben we ons kantoor letterlijk helemaal opengesteld. De term flow gonst hier ook nog steeds door het gebouw. 

Logo van Haagsche Hogeschool
Logo van Hogeschool Rotterdam
Logo van Gemeente Zaanstad
Logo van DIBA Groep

Het was heel interessant om een Team Flow meting te krijgen in ons team. Om Team Flow vast te kunnen leggen vond ik een bijzonder iets. Flow was een begrip dat we, totdat we Flow Concepts leerden kennen, niet echt konden meten. Je kunt wel zeggen hoe we samen iets doen, hoe we in ons vel zitten, maar dat zijn allemaal meningen. Nu, met deze manier van meten hebben we echt een cijfer van waaruit we verder kunnen werken en dat we kunnen meten. Dat is een grote meerwaarde.

Logo van Van Loon elektrotechniek

De bewustwording van het functioneren als team en de aandacht die besteed werd aan flow, werkte. Er was een betere sfeer en goede resultaten waren zichtbaar.

Logo van Amo actieve opvang
Logo van Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit
Logo van Nationale Nederlanden
Logo van Algemene Vereniging Schoolleiders
Logo van Koninklijke Bibliotheek
Logo van Heineken
Logo van Portaal
Logo van Heijmans
Logo van Koninklijke BAM Group
Logo van Woonbedrijf
Logo van Koninklijke Kentalis
Logo van Schiphol Group

Behoefte aan meer flow in jouw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking