Training tot Facilitator van de Teamflow Game - Lichting 3

Speciaal voor teamcoaches (begeleiders of facilitators) hebben we een ééndaagse training ontwikkeld waar we de deelnemers kennis laten maken met de Teamflow Game. De Teamflow Game is een door Jef van den Hout en Inez Groen ontwikkeld bordspel waarin je teamleden in spelvorm bewust maakt van de elementen uit het Teamflow Model. Via een aantal fictieve spelronden leren de spelers van het spel elkaar beter kennen in relatie tot het samenwerken met elkaar. In de laatste ronde gaat om het eigen samenwerkingsklimaat en is het de bedoeling dat de deelnemers met elkaar een optimaal samenwerkingsklimaat voor teamflow neerzetten.

Startdatumvrijdag 11 juni 2021
Duur1 dag
LocatieTilburg

Meer info

Training LEGO® SERIOUS PLAY®​ & Handstorm™ for Team Flow - Pilot

Wil jij als facilitator van teamsessies teamleden helpen een teamflow klimaat te optimaliseren? Dit gebruikmakend van Handstorm™ in combinatie met LEGO® SERIOUS PLAY®? In deze tweedaagse training gaan we dieper in op het teamflow gedachtegoed en leren we je hoe je de kans op het ontstaan van teamflow kan vergroten.  Super leuk, nuttig en toepasbaar!

Startdatumdonderdag 26 augustus 2021
Duur3 dagen
LocatieTilburg

Meer info

Teamflow Opleiding - Lichting 6

Maak je zelf bekwaam in het teamflowgedachtegoed en de tools van Flow Concepts en help zo teams optimaal samen te werken!

Startdatumdonderdag 16 september 2021
Duur6 dagen
LocatieTilburg

Meer info

Leergang Teamflow voor Schoolleiders - Lichting 4

Flow Concepts leidt mensen op verschillende niveaus gecertificeerd op tot Teamflow Coach. De opleiding is bedoeld voor leidinggevenden zoals managers, trainers en coaches. Je wordt opgeleid in theorie, oefent in praktijksituaties en wordt begeleid in jouw dagelijkse praktijk. Dit doen we in-company en via open inschrijvingen.

Startdatumdinsdag 5 oktober 2021
Duur6 dagen
LocatieUtrecht

Meer info en aanmelden

Teamflow Opleiding - Lichting 7

Maak je zelf bekwaam in het teamflowgedachtegoed en de tools van Flow Concepts en help zo teams optimaal samen te werken!

Startdatumdonderdag 13 januari 2022
Duur6 dagen
LocatieDen Bosch

Meer info

Behoefte aan meer flow in jouw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking