Gullit over Maradona

Harry Vermeegen een bekende en humoristische voetbalreporter uit de jaren 80 en 90 interviewde tijdens het WK 1990 Ruud Gullit over Diego Maradona. Door het overlijden van Maradona eind 2020 werd deze video weer even populair op Social Media. Wat ons opviel waren de mooie woorden die Gullit zei over zijn conculega. Tevens een mooie boodschap voor alle mensen die deel uitmaken van een team en iets willen toevoegen aan het team!

En Harry, wat blijf je een leuke en positieve gast! Helaas zien we dit soort reporters vandaag de dag veel te weinig!

©Die 2 in Italië

Deel deze video

Fastest Pit Stop Red Bull!

“Focus. Speed. I am speed.” Waar Lightning McQueen, bekend van de film Cars, deze quote gebruikte voor zijn felbegeerde races kan dit ook gezegd worden over de mechanics van Red Bull. Er was dit weekend - waar ze nul punten scoorden - toch een lichtpuntje, zo was het team van Red Bull weer geheel in TeamFlow toen ze tijdens de Grand Prix van Imola alweer de snelste pitstop van de paddock in handen hadden. 1.86 seconden! 

Deel deze video

Red Bull Mechanics in Team Flow!

Op de Grand Prix van Hongarije crashte Max Verstappen net voor de start waardoor zijn Formula 1 wagen niet kon starten. Althans, daar leek het op. Het onwaarschijnlijke gebeurd echter omdat de Red bull Mechanics als team in flow en Max Verstappen hen daarvoor bedankte met een tweede plaats!

Deel deze video

The Team Flow Model

In deze Engels ingesproken animatie laten we zien hoe teamflow procesmatig ontstaat.

Deel deze video

Interview Mihaly Csikszentmihayi

In deze video interviewde Jef Mihaly Csikszentmihalyi na zijn bezoek aan Westmalle, helaas ging de geluidsopname mis en was Jef een beetje zenuwachtig. Toch hebben we 10 minuten op tape.

Deel deze video

Behoefte aan meer flow in jouw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking