Fastest Pit Stop Red Bull!

“Focus. Speed. I am speed.” Waar Lightning McQueen, bekend van de film Cars, deze quote gebruikte voor zijn felbegeerde races kan dit ook gezegd worden over de mechanics van Red Bull. Er was dit weekend - waar ze nul punten scoorden - toch een lichtpuntje, zo was het team van Red Bull weer geheel in TeamFlow toen ze tijdens de Grand Prix van Imola alweer de snelste pitstop van de paddock in handen hadden. 1.86 seconden! 

Deel deze video

Red Bull Mechanics in Team Flow!

Op de Grand Prix van Hongarije crashte Max Verstappen net voor de start waardoor zijn Formula 1 wagen niet kon starten. Althans, daar leek het op. Het onwaarschijnlijke gebeurd echter omdat de Red bull Mechanics als team in flow en Max Verstappen hen daarvoor bedankte met een tweede plaats!

Deel deze video

The Team Flow Model

In deze Engels ingesproken animatie laten we zien hoe teamflow procesmatig ontstaat.

Deel deze video

Interview Mihaly Csikszentmihayi

In deze video interviewde Jef Mihaly Csikszentmihalyi na zijn bezoek aan Westmalle, helaas ging de geluidsopname mis en was Jef een beetje zenuwachtig. Toch hebben we 10 minuten op tape.

Deel deze video

Bevo HC richting Teamflow

In deze video doen we verslag van professioneel handbalteam Bevo HC (landskampioen 2013-2014), hier nog in 2012 toen het even niet zo voortvarend ging, maar men na de rust het tij wist te keren. 

Deel deze video

Behoefte aan meer flow in uw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking