De collectieve ambitie van Flow Concepts luidt:

Mensen floreren wanneer ze dingen doen waarin zij uitgedaagd worden en die voor hen betekenisvol zijn. Echt betekenisvol zijn bereik je altijd in samenwerking met anderen om je heen. Flow Concepts verbindt mensen op intrinsieke motivatie en helpt ze om collectieve ambities waar te maken. Met onze expertise in flow en teamontwikkeling zorgen wij voor beweging in de juiste richting. We richten ons op de kern en maken het leuk. Hierdoor gaan mensen floreren en daarmee ook de teams en organisaties waar zij deel van uitmaken. Werk wordt als licht ervaren en samen kan er echt gas worden gegeven op de momenten die daarom vragen. Als team bereiken we zo nog véél meer!

Flow Concepts is een netwerk van wetenschappers en professionals die teams begeleiden naar meer teamflow. Dit doen wij door wetenschappelijk onderzoek, inspiratie, monitoring, coaching, opleiding en het organiseren van leuke en nuttige activiteiten voor teamontwikkeling. Flow Concepts formuleert graag betekenisvolle collectieve ambities met teams en organisaties. Zo creëren we met onze klanten een gezond en positief klimaat voor duurzaam presteren en ervaren mensen meer geluk en voldoening bij de dingen die ze doen.

Hieronder een aantal foto's van een Flow dag voor alle medewerkers van het mooie Rotterdamse bedrijf Aldowa. Samen met hen maakten we onze ambitie waar door met hen vanuit persoonlijke ambities collectieve ambities en gezamenlijke acties te formuleren!


Hieronder nog het visuele verslag van de Flow dag met Aldowa opgemaakt door Kristel Peijnenborg van Visueeltjes. Deze Flow dag werd verder mogelijk gemaakt door een aantal Flow Inspirators van Flow Concepts, te weten:

  • Jef van den Hout is zijn rol als Teamflow Guru en vormgever van de Flow dag.
  • Marc Bertens over zijn flow ervaringen en burnout  als Co-founder G-Star en Grivec Bros via een Tedtalk.
  • Michiel Westerhuis over zijn bijdrage aan de videoclip van Michael Jackson's "They don't care about us" waarvan we de beat later met alle medewerkers ten gehore brachten in een heuse Braziliaanse Percussie Flow.
  • Peer de Graaf als cabaretier in de rol van dagvoorzitter en ijsbreker.

Behoefte aan meer flow in uw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking