JEF VAN DEN HOUT

Op 20 september 2018 start de tweede lichting van de Teamflow Opleiding. Vorig jaar november is de eerste groep van start gegaan en hieronder zie je de visuele notulen van bijeenkomst 2 gemaakt door Kristel Peijnenborg van Visueeltjes. In deze bijeenkomst stond het hart van het Teamflow Model, de collectieve ambitie, centraal. Mathieu Weggeman nam ons op de schitterende locatie van de abdij van de Koningshoeven (La Trappe) op dit thema mee. Het ware, het goede en schone van Plato werd zo gekoppeld aan het actuele en innovatieve van teamflow. Om dit te laten bezinken en mooi af te sluiten werd afgesloten met Teamflow Yoga voor beginners. Deze Yogales werd gegeven door Mechteld Keller van zoZest.

Tijdens de Teamflow Opleiding dragen we onze kennis en tools over om een teamflow klimaat te kunnen creëren binnen professionele organisaties. Dit in inspirerende settings van universiteiten, boerderijen, hubs, fabrieken, voetbalstadions en kookstudios.
Wij willen jou graag begeleiden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan met het Teamflow gedachtegoed en de bijbehorende tools en interventies. Ben je een ondernemer, leidinggevende, coach, dirigent of veranderaar en wil jij graag deelnemen aan de volgende editie die start op 20 september van de Teamflow Opleiding. Meld je dan nu direct aan via het sturen: info@flowconcepts.nl

Meer informatie over de Teamflow Opleiding vind je hier.
Behoefte aan meer flow in uw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking