In ons leven zijn we allemaal weleens lid geweest van een team dat in een flow zat. Het team functioneerde als een geöliede machine en na afloop ging je na elk samenwerkingsmoment naar huis met een big smile!


Het tegenovergestelde is ook waar. We hebben ook allemaal ervaringen waar een samenwerking in teamverband totaal niet vooruit kwam. Of zelfs erger waar je angst had om onderdeel van uit te gaan maken en je jezelfs heel oveilig voelde!!


In het Teamflow Theater gaan we spelen met de voorwaarden en ervaringskenmerken van teamflow. Dr. Jef van den Hout maakt korte presentaties duidelijk hoe teams vaak vastlopen en hoe teams in flow kunnen komen. Zo schetst hij een ideaalbeeld van een optimaal samenwerkingsklimaat. Een groep acteurs brengt dit in een specifieke situatie van bijvoorbeeld een bedijf, school, sportvereniging of muziekclub tot uiting en vraagt het publiek om hulp. Het publiek speelt de rol van "teamflow coach" en staat in verbinding met de moderator. Samen coachen ze zo de groep acteurs naar flow!


Als de groep acteurs in flow is gebracht is het tijd om het publiek ook in flow te gaan brengen. Het publiek wordt verdeeld in teams die samen een organisatie vormen. Binnen deze organisatie moet er een ketensamenwerking ontstaan. De teams moeten onderling met elkaar worden verbonden en alles en iedereen moet in flow komen. Een enorme uitdaging... Ben jij ook zo benieuwd of dit gaat lukken??? Neem dan contact met ons op en laat het Teamflow Theater bij jullie langs komen!!Behoefte aan meer flow in jouw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking