De Graffiti Flow Jam wordt ingezet om een collectieve ambitie te maken/versterken. Daarbij werkt het als een unieke ervaring en een leuke teambuildingsactiviteit. Het eindresultaat is een blijvend kunstwerk, gemaakt met de ondersteuning van een professionele kunstenaar!

We beginnen met een inspiratiesessie waarin teamleden uitgedaagd worden om positief geladen symbolen te verzinnen voor de identiteit van het team. Dit zijn bijvoorbeeld metaforen, woorden en inside jokes. De individuele teamleden stellen de symbolen gezamenlijk op. Door één van onze aangesloten spuitbuskunstenaars worden deze in een ontwerp verbonden.

Daarna start de graffitiworkshop en -uitvoering, waarbij het team gaat werken aan het eindresultaat. Dit met ondersteuning en finishing touches van de spuitbuskunstenaar zodat het er hoe dan ook fantastisch uitziet. ;-)

Het eindresultaat kan zowel op een muur of op houten platen worden gerealiseerd. De (muur)schildering wordt zo een op maat gemaakte versterker van de collectieve ambitie. Een leuke ervaring met een na afloop blijvende bekrachtiger van waar het team voor staat!

Behoefte aan meer flow in jouw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking