De Teamflow Game is een door Jef van den Hout en Inez Groen ontwikkeld bordspel waarin je teamleden in spelvorm bewust maakt van de elementen voor zowel individuele als teamflow!


Via een aantal fictieve spelronden leren de spelers van het spel elkaar beter kennen in relatie tot het samenwerken met elkaar. Dit doen ze door steeds te reflecteren op zowel de eigen persoonlijke taakomgeving als op die van het team in zijn geheel. Men moet dus zowel zichzelf als het team in een flow brengen. Hiervoor staan verschillende voorwaarden om dat te doen en daarmee spelen dus in de Teamflow Game.


In de laatste ronde gaat om het echie. We brenegen dan het eigen samenwerkingsklimaat in beeld en proberen daar een boost aan te geven via het Teamflow Canvas. Op deze manier creëert het team voor zichzelf een optimaal samenwerkingsklimaat. Een klimaat waar plezier en prestatie samengaan!


De Teamflow Game is zo ontworpen dat het team na afloop hun onderlinge samenwerking kan blijven optimaliseren. De Teamflow Game blijft namelijk na het spelen in het bezit van het team. Dit houdt in dat elk teamlid een scorebord krijgt om de persoonlijke taakomgeving te evalueren en het team als geheel het teamflowklimaat.  Daarnaast blijft een Teamflow Canvas achter waarmee het team op elk gewenst moment een boost kan geven richting flow. Ideaal ook als kickstart voor een nieuw project!


 Super leuk, leerzaam, duurzaam en nuttig dus!


Breng jouw team ook in flow en speel met ons de Teamflow Game!Behoefte aan meer flow in uw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking