Het Teamflow Model is een prachtig theoretisch model maar om daadwerkelijk teamflow met elkaar te bereiken moeten we bij Michiel Westerhuis zijn. Binnen een uur weet hij als geen ander een groep mensen samen flow te laten ervaren met zijn coachende kwaliteiten als dirigent van een Braziliaanse percussiegroep.


Het is al weer 20 jaar geleden dat Michiel zelf deel uitmaakt van de meest bekende Braziliaanse percussiegroep Olodum. Michiel was voor zijn studie naar Brazilië vertrokken om daar de kunsten van deze samba reggae-groep te leren. Op de eerste dag dat hij daar was ontmoette hij bij toeval één van de bandleiders omdat deze Michiel toevallig hoorde spelen op een openbaar plein in Salvador. De volgende dag was hij lid van Olodum en speelde hij als mede leaddrummer met hen velen concerten. De kers op de taart was de opname van de videoclip They don’t care about us met niemand minder van Michael Jackson.


Wil je graag met Michiel dit ritme leren spelen? In deze Flow Jam activiteit maken we je bewust van de condities voor TeamFlow met een Braziliaanse sambareggae swing die nog lang zal nadreunen in het collectieve geheugen van jouw team!


Behoefte aan meer flow in jouw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking