Herold Dat is de man van de Bootcamp. Hij weet als geen ander teams met avontuurlijke en uitdagende opdrachten te laten ervaren waarom ‘samen’ werkt. Zijn favoriete hashtag is dan ook #samenwerkt en fouten maken mag in deze 'samenwerkingsbootcamp'! 


Met faalplezier ga je in deze bootcamp de 11 condities voor teamflow ervaren, om zo te leren hoe je makkelijker teamflow kan bereiken. Trial & Error met plezier!


Faalplezier staat dus centraal, om zo plezierig van je fouten via trial & error te leren. Wat als goed fout is en fout goed kan zijn? Wat als je zo onbevangen aan elke gezamenlijke uitdaging zou kunnen beginnen? Wat als het niet uitmaakt, en je blind vertrouwt op gezamenlijk kunnen? Hoe gaaf zou dat zijn? Verder wordt op individueel niveau in deze faal bootcamp op zoek gegaan naar de volgende antwoorden:


Van welke afleiders heb jij last?

Komen deze van binnenuit of van buitenaf?

Hoe blijf je dan toch met je aandacht bij de gezamenlijke opdracht?

Hoe pas je zelfevaluatie en zelfvertrouwen toe?

Durf jij te vertrouwen op je intuïtie?

Hoe draag je bij aan het team?

Wat is de invloed van helpende en niet helpende gedachten?

Hoe blijf je jouw emoties de baas?


Wil jij met je team plezier beleven van falen om zo te verbeteren, en wil je graag een avontuurlijk teamflow moment met elkaar ervaren, dan is de Faal Bootcamp voor jouw team de juiste keus!Behoefte aan meer flow in jouw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking