Flow Concepts brengt samen met Dorine Huijbregts een reis waarin we de parallel leggen tussen ondernemen, flow en samen skiën. Deze reis is bedoeld voor ondernemers en managers, of complete teams, waarin we steeds de juiste balans zoeken tussen training, reflectie, gezelligheid en plezier.

Het betreft een reis waarin de deelnemers in een andere omgeving naar zichzelf willen kijken, de kick van flow ervaren, en er ruimte is voor mooie persoonlijke ontmoetingen en gezelligheid. Dorine Huijbregts is op deze flow reis, de (ski) trainer, de reisleider, en samen met Jef de flow inspirator.

In de training ga je het innerlijk spel ervaren van vallen en opstaan, opgeven en doorzetten, ontspannen en tegelijkertijd in actie zijn. 

Dorine Huijbregts: “Al lang koesterde ik de droom om een training te ontwikkelen, die mijn werk met mijn passie verbindt. Mensen en teams in hun kracht zetten en het skiën. Met de training ‘Inner skiiing voor managers en ondernemers’ wordt deze droom realiteit. In de methode die ik heb ontwikkeld, leg ik een parallel tussen skiën en veranderingen in organisaties.” 


Behoefte aan meer flow in uw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking