Speciaal voor teamcoaches (begeleiders of facilitators) hebben we een ééndaagse training ontwikkeld waar we de deelnemers kennis laten maken met de Teamflow Game. De Teamflow Game is een door Jef van den Hout en Inez Groen ontwikkeld bordspel waarin je teamleden in spelvorm bewust maakt van de elementen uit het Teamflow Model. Via een aantal fictieve spelronden leren de spelers van het spel elkaar beter kennen in relatie tot het samenwerken met elkaar. In de laatste ronde gaat om het eigen samenwerkingsklimaat en is het de bedoeling dat de deelnemers met elkaar een optimaal samenwerkingsklimaat voor teamflow neerzetten.  De Teamflow Game is zo ontworpen dat het team na afloop hun onderlinge samenwerking met het spel kan blijven optimaliseren. Super leuk, leerzaam, duurzaam en nuttig dus!


Deze training wordt verzorgd door game designer Inez Groen en teamflow expert Jef van den Hout.


ProgrammaOchtend

In de ochtend delen op inspirerende wijze het teamflow gedachtegoed en de achtergronden van serious gaming.

Lunch

In de middag wordt een heerlijke lunch aangeboden op de prachtige landelijk locatie.

Middag

In de middag spelen we de Teamflow Game met elkaar en maken we de deelnemers bewust waarop men moet letten als men als facilitator de Teamflow Game speelt met een team. Dit met als uitgangspunt het team te begeleiden naar een positief en gezond samenwerkingsklimaat.  Na afloop evalueren we het geheel en sluiten we af met een korte borrel. 


Deelnamekosten bedragen € 950,00 exclusief BTW inclusief één versie van de Teamflow Game (ter waarde van €250,00 ex btw) en cateringskosten.

Locatie

Tilburg
Training tot Facilitator van de Teamflow Game - Lichting 3 met startdatum vrijdag 2 september 2022
Prijs € 950 per ticket ex. BTW
Ga terug naar het overzicht

Behoefte aan meer flow in jouw organisatie?

Bel, mail of app ons voor een kennismaking