De Teamflow Game is een door Jef van den Hout en Inez Groen ontwikkeld bordspel waarin je teamleden in spelvorm bewust maakt van de elementen uit het Teamflow Model. Via een aantal fictieve spelronden leren de spelers van het spel elkaar beter kennen in relatie tot het samenwerken met elkaar. In de laatste ronde gaat om het eigen samenwerkingsklimaat en is het de bedoeling dat de deelnemers met elkaar een optimaal samenwerkingsklimaat voor teamflow neerzetten. Het Teamflow Spel is zo ontworpen dat het team na afloop hun onderlinge samenwerking met het spel kan blijven optimaliseren. Super leuk, leerzaam, durrzaam en nuttig dus!

Deze training wordt verzorgd door game designer Inez Groen en teamflow expert Jef van den Hout.

Deelnamekosten bedragen € 600,00 exclusief BTW inclusief de Teamflow Game (ter waarde van €300,00 ex btw), lunch, koffie, thee en fris. Het is mogelijk de investering btw vrij te facturen omdat Flow Concepts als instelling CRKBO geregistreerd is. Voor elke keer dat je als facilitator de Teamflow Game met een team wil spelen betaal je €300,00 voor de Teamflow Game. Het spel blijft dus na het spelen achter bij het betrokken team om hun onderlinge samenwerking duurzaam te blijven optimaliseren! 

Programma

Speciaal voor teamflow coaches (begeleiders of facilitators) hebben we een ééndaagse training ontwikkeld waar we de deelnemers kennis laten maken met de Teamflow Game.


Ochtend

In de ochtend delen op inspirerende wijze het teamflow gedachtegoed en de achtergronden van serious gaming.

Lunch

In de middag wordt een heerlijke lunch aangeboden op de prachtige landelijk locatie.

Middag

In de middag spelen we de Teamflow Game met elkaar en maken we de deelnemers bewust waarop men moet letten als men als facilitator een team aan de hand van Het Teamflow Spel begeleid naar een optimaal samenwerkingsklimaat waarin teamflow zich vaker kan voordoen.  Na afloop evalueren we het geheel en sluiten we af met een korte borrel. 

Wil je de de Teamflow Game zelfstandig gaan inzetten is het verplicht voorafgaand de Training tot Teamflow Coach te hebben gevolgd.

Locatie

Tilburg
Training Facilitator van de Teamflow Game met startdatum vrijdag 16 april 2021
Prijs € 750 per ticket ex. BTW
Ga terug naar het overzicht