Het Teamflow Spel is een door Jef van den Hout en Inez Groen ontwikkeld bordspel waarin je teamleden in spelvorm bewust maakt van de elementen uit het Teamflow Model. Via een aantal fictieve spelronden leren de spelers van het spel elkaar beter kennen in relatie tot het samenwerken met elkaar. In de laatste ronde gaat om het eigen samenwerkingsklimaat en is het de bedoeling dat de deelnemers met elkaar een optimaal samenwerkingsklimaat voor teamflow neerzetten.Deze training wordt verzorgd door game designer Inez Groen en teamflow expert Jef van den Hout.

Deelnamekosten bedragen € 950,00 exclusief BTW inclusief Het Teamflow Spel, lunch, koffie, thee en fris. Het is mogelijk de investering btw vrij te facturen omdat Flow Concepts als instelling CRKBO geregistreerd is.

Programma

Speciaal voor teamflow coaches (begeleiders of facilitators) hebben we een ééndaagse training ontwikkeld waar we de deelnemers kennis laten maken met Het Teamflow Spel.


Ochtend

In de ochtend delen op inspirerende wijze het teamflow gedachtegoed en de achtergronden van serious gaming.

Lunch

In de middag wordt een heerlijke lunch aangeboden op de prachtige landelijk locatie.

Middag

In de middag spelen we Het Teamflow Spel met elkaar en maken we de deelnemers bewust waarop men moet letten als men als facilitator een team aan de hand van Het Teamflow Spel begeleid naar een optimaal samenwerkingsklimaat waarin teamflow zich vaker kan voordoen.  na afloop evalueren we het geheel en sluiten we af met een korte borrel.

Locatie

Tilburg
Training tot Facilitator van het Teamflow Spel met startdatum dinsdag 3 december 2019
Prijs € 950 per ticket ex. BTW
Ga terug naar het overzicht